Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više nego originalan poklon

Mladi nogometni vratari poklonom za rođendan bivšem su treneru izmamili suze na oči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjajna gesta mladih nogometnih vratara Dominika Livakovića i Josipa Čondrića. Svom bivšem treneru, uz kojega su odrastali i učili, za rođendan su odlučili kupiti i više nego originalan poklon. Željko Nježić zvani Deda od šoka nekoliko dana nije ni spavao.

Bolji poklon za 74. rođendan Željko Nježić zvani Deda nije mogao ni zamisliti. Njegova dva učenika, reprezentativna jedinica Dominik Livaković i vratar Istre Josip Čondrić, poklonili su mu – automobil.

Stari automobil Dedi se pokvario, a Josip i Dominik odmah su skovali plan. ''Livi i ja smo se dogovorili da bi bilo prikladno za njegov rođendan da ga iznenadimo. Meni je jednostavno bio gušt gledati ga kako je sretan i iznenađen'', kaže Josip Čondrić.

"Htjeli smo ga iznenaditi jer je zaslužio i više od toga s obzirom na to koliko je napravio za našu karijeru, da se može odvesti i raditi nove Livakoviće i Čondriće'', rekao je Livaković. Deda od šoka nije mogao spavati nekoliko večeri, a kaže i da je poteklo nekoliko suza. ''Deda je emotivac'', kaže Livaković.

Livakovića i Čondrića Deda je trenirao još kad su kao juniori branili u NK Zagrebu. ''Uvijek je bio pozitiva. Nadimak mu je Deda, a meni je bio kao zamjena, moj deda'', priča Čondrić.

Gesta vratara sve je oduševila. ''Prekrasno, stvarno za pohvaliti. Sve pohvale, ali gospodin to i zaslužuje'', rekla je Dedina susjeda Tereza.

Omiljenom Dedi, u novom limenom ljubimcu, neka je sa srećom!

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene