Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje

U Zagrebu napadnut dom novinara Domagoja Margetića: Nepoznati muškarac mu zalio vrata fekalijama i prijetio da će ga ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinaru Domagoju Margetiću sinoć je netko napao njegov dom u Zagrebu. Nepoznati muškarac mu je lupao po vratima i prijetio, a na kraju je vrata zalio fekalijama. Napad je Margetić prijavio policiji.

''Dragi kolegice i kolege, osjećam se ustrašeno, panično, izbezumljeno, napadnut mi je dom, napadnut mi je stan, ovo je u kratko vremena još jedan napad i naprosto više ovo ne mogu podnijeti'', napisao je na društvenim mrežama zagrebački novinar Domagoj Margetić.

Pročitajte i ovo Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika'' Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Na svom je Facebook profilu opisao kako mu je nepoznati muškarac u 2 sata u noći s nedjelje na ponedjeljak udarao po vratima od stana i prijetio da će ga ubiti. Nakon toga mu je, kaže Margetić, vrata i prostor ispred stana zalio fekalijama.

U objavi je novinar napisao i da je o svemu obavijestio policiju i tvrdi da ''djelatnici Pete policijske postaje koji su prvotno došli na očevid nisu učinili ništa''.

''Zato sam u očaju, suzama i strahu istrčao na ulicu i počeo u prisutnosti mojeg prijatelja doslovno urlati, i zapomagati urlao sam: 'Građani, ja sam novinar. Napadnut sam. Policija me neće zaštitit. Molim vas pomozite mi!'. Sve to moje urlanje i zapomaganje snimljeno je jer sam cijelo vrijeme na vezi držao OKC 192. Nakon tog mojeg urlanja i zapomaganja došli su djelatnici krim policije'', napisao je.

POZIV SVIM KOLEGAMA UPOMOĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poštovani kolegice i kolege, Noćas u 2.05 ponovno sam napadnut. NN...

Posted by Domagoj Margetic on Sunday, April 12, 2020

Iz policije su nam potvrdili da su zaprimili dojavu o ovom događaju te da je u tijeku istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene