Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga se nastavlja

Cure detalji užasa kod Mostara: Djevojčica (3) bori se za život, poginuli su joj otac, majka i devetogodišnji brat

Aktualno Galerija Teška prometna nesreća u Mostaru - 5 Teška prometna nesreća u Mostaru - 5 Foto: DNEVNIK.hr Teška prometna nesreća u Mostaru - 1 Teška prometna nesreća u Mostaru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Teška prometna nesreća u Mostaru - 3 Teška prometna nesreća u Mostaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Teška prometna nesreća u Mostaru - 4 Teška prometna nesreća u Mostaru - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Teška prometna nesreća u Mostaru - 2 Galerija 1/7 >>
Strašna prometna nesreća zavila je Mostar u crno. U sudaru četiri automobila, smrtno su stradale četiri osobe, od čega su troje članovi iste obitelji. Četvrti član obitelji, trogodišnje dijete bori se za život. Lokalni mediji javljaju da je do nesreće došlo zbog utrkivanja dva automobila.

Smrskani automobili svjedoče o silini udara na cesti kraj Mostara.

"U prometnoj nezgodi su sudjelovala 4 vozila, ne možemo tvrditi uzroke nesreće dok se ne urade sva vještačenja predviđena zakonom", rekao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a hercegovačko-neretvanskog kantona.

Neslužbeno lokalni mediji javljaju da su se dvojica pijanih vozača utkrivala, no policija ništa ne otkriva dok ne završi očevid.
Poginule su četiri osobe, isto toliko ih je ozlijeđeno.

"Iz te prometne nesreće u Mostar dovezene su dvije osobe, djevojčica rođena 2019. godine, zadobila je teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život ", kazala je Adrijana Pandža, glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Trogodišnja djevojčica jedina je iz obitelji preživjela. Preminuli su joj otac, majka i devetogodišnji brat.

Pročitajte i ovo Automobili iz prometne nesreći - 1 preminuo i muškarac iz BMW-a Poznat uzrok užasa kod Mostara: Vozači BMW-a i Mercedesa pijani se utrkivali, trogodišnja djevojčica bori se za život, obitelj joj poginula

"Danas će se obaviti jedna obdukcija jer su četiri osobe preminule, u ponedjeljak nastavak obdukcije i strojarska vještačenja. Uglavnom - nastradala je nevina obitelj, to je ono što vam mogu reći", kazala je Tanja Marčinko, kantonalna tužiteljica.

"Raspon godina je od 18 do 22. Apeliram da se prilagodi vožnja, jesenje kiše i još nije došlo do zamjene guma," upozorava Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a hercegovačko neretvanskog kantona.

Policija nastavlja istragu, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Martina Bolšec Oblak

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene