Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je tamo dospjela?

Anakonda u Vodicama: Dječaci u moru pronašli zmiju dugu 2 i pol metra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je lovio ribe s prijateljem, 13-godišnji dječak, na dnu mora primijetio je zmiju i uz pomoć prijatelja je izvukao s ostima na rivu.

''Jutros smo prijatelj i ja bili ovdje i lovili ribu. Onda sam vidio zmiju na dnu. Zvao sam svog prijatelja da dođe. On je zvao svog brata i ostale i onda smo je uspjeli izvaditi. Nije bila živa. Bila je na dnu mora uz kantun velike rive, velikog parapeta'', ispričao je dječak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Četvorica dječaka silovala mladu ženu ispred trgovine, najmlađi ima samo 12 godina Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija

Nakon što su je izvukli na suho, vidjeli su kolika je. Zmija je bila dugačka više od dva i pol metra.

''Bilo nas je strah jer nismo znali je li živa ili mrtva. Kad smo govorili o njoj svi su mislili da je veliki ugar ili murina. Nisu nam vjerovali'', rekao je dječak.

Veterinar Zdravko Zorica za Info Vodice kazao je da se radi o zelenoj anakondi. "Radi se o neotrovnim riječnim zmijama. Kako je ona dospjela u more teško je reći. Moguće da ga je netko imao kao kućnog ljubimca u terariju pa mu je uginuo i bacio ga u more", rekao je veterinar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene