Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Globus donosi

Kakva je veza Dine Drpića s ubojstvom na Savici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vilim Karlović, kum Adriana Čupića koji je 30. listopada pronađen ubijen u bijelom Land Roveru na Savici, a za kojim je MUP raspisao tjeralicu navodno je proteklih mjeseci otkupljivao dugove Dinamovog nogometaša Dine Drpića, tvrdi tjednik Globus.

Prema tvrdnjama tog tjednika odbjegli je Karlović u otkup Drpićevih dugova 'investirao' oko 200 tisuća eura. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Navodno je taj podatak zanimljiv i policiji koja istražuje Karlovićeve investicije na Pagu, te podatak prema kojem je, piše Globus, Čupić likvidiran zbog duga od 130 tisuća eura. 

Prema istim je izvorima Drpić u dugove upao zbog svojih kockarskih dugova, a u planu je imao i uzimanje kafića u najam kojeg je planirao pretvoriti u kockarnicu.

Zdravko i Zoran Mamić koji se danas nalaze u Unišeću, gdje Dinamo igra gostujuću utakmicu protiv NK Zagore, kažu kako nemaju pojma o navodima koje iznosi tjednik.

'Molim vas da Dinu ne spominjete u kontekstu s nikakvim ubojstvima. Ja ga poznajem i znam da ima problema, ali za takve o kojima se piše nikada nisam čuo', izjavio je Zdravko Mamić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene