Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Di ćeš bolje

Tommy najavljuje novu komunikacijsku platformu i kampanju pod nazivom „Di ćeš bolje“

PR
PR Foto: PR
Kao Tommy grupa, jedan od vodećih hrvatskih poslovnih sustava, ovim putem najavljujemo novu komunikacijsku platformu i kampanju pod nazivom "Di ćeš bolje".

Ključna poruka koju šaljemo jest međusobna povezanost kompanija i djelatnosti grupe s trgovačkim lancem Tommy kao glavnim nositeljem aktivnosti u čijem se prodajnom sustavu realizira interakcija s našim kupcima.

Naš brand Tommy razvijali smo prethodnih 30 godina s ciljem da budemo prepoznatljivi kupcima i diferencirani na tržištu kao mjesto najpovoljnije i najugodnije kupovine.

Asortiman koji nudimo na našim prodajnim mjestima strukturiran je prema željama i potrebama naših kupaca, a posebnu pozornost posvećujemo asortimanu svježih
proizvoda iz kategorija svježega mesa i ribe, svježeg voća i povrća, delikatesnih
proizvoda koji se nude svježe narezani, te pekarsko-slastičarskih proizvoda.
Najveći dio toga asortimana je hrvatskog porijekla i nabavljen je od lokalnih dobavljača, a dio se proizvodi i unutar poslovnog sustava Tommy grupe u povezanim tvrtkama Bobis i Petason.

Sustav kontrole kvalitete proizvoda i uspostavljena sljedivost hrane u distribucijskom lancu naš je poslovni standard koji osigurava kupcima kvalitetu i sigurnost proizvoda.

Suvremeno i funkcionalno uređeni prodajni prostori omogućavaju kupcima kvalitetniji vizualni doživljaj asortimana, a cjenovna politika definira našu ponudu kao istinsku vrijednost za potrošeni novac.

Objedinjujući sve sastavnice našega koncepta želimo dodatno približiti Tommy kupcima i ukazati na cjelovitost naše ponude i naše usluge, uz posvećenost svakom pojedinačnom kupcu, što nam omogućava educirano i ljubazno osoblje.

Tommy nudi kupcima vrijednost u svakom pogledu i povjerenje koje želimo trajno
unapređivati, a ova kampanja ima za cilj na jednostavan i prihvatljiv način dodatno
približiti Tommy kupcima koji su za nas uvijek u prvom planu.

Kampanja započinje danas, 21.travnja, a bit će prezentirana putem promidžbenih
spotova i objava u raznim komunikacijskim kanalima uključujući i društvene mreže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene