Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Miroslav Polovanec

Kosor o HSLS-ovcu koji je podržao Bandića: "Ako glasate protiv odluka tijela stranke, više niste njezin član"

Darinko Kosor (Foto: Dnevnik.hr)
Darinko Kosor (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Darinko Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon što je Miroslav Polovanec, član HSLS-a, danas u Saboru podržao proračun, predsjednik stranke Darinko Kosor kazao je kako "oni koji su glasali za proračun više nisu članovi kluba".

"Svaki zastupnik ima svoj osobni mandat. Oni koji su glasali za proračun nisu više članovi našeg kluba. Koliko vidim, član Amsterdamske koalicije glasao je za proračun, postavljam pitanje postoji li ta koalicija", rekao je Kosor, koji nije propustio napasti Amsterdamsku koaliciju bez obzira na to što je i član njegove stranke digao ruku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Zagrebački U-Bahn'' Bandić na Skupštini otkrio nove planove: ''Zagrebački Manhattan nije stao. Sada je prioritet podzemna željeznica'' Virtulana sjednica zagrebačke Skupštine posjetio ih i premijer Bandić poslao kamion Čistoće na Markov trg pa oporbi poručio: "Doći ću nakon dezinfekcije"

Upitan znači li to da će Polovanec biti izbačen iz stranke, Kosor je poručio

"Tu je statut jasan. Ako glasate protiv odluka tijela stranke, više niste član stranke", rekao je Kosor.

Podsjetimo, u Skupštini Grada Zagreba danas je usvojen proračun, unatoč činjenici da je podršku Bandiću uskratilo troje zastupnika Neovisnih za Hrvatsku. 26 glasova priklupljeno je kad su za proračun ruku digli Ilija Ćorić iz HSS-a, Miroslav Polovanec iz HSLS-a i Jozo Milićević iz Nezavisne liste Zagreb.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene