Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIJEG ĆE UTJECATI NA ODLUKU

Drama u Puli: Prilikom dolaska na sud muškarac pobjegao policijskim službenicima, ubrzo je uhvaćen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijskim je službenicima pobjegao muškarac ispred Općinskog suda u Puli. Tereti ga se za kazneno djelo prijetnje te će se sigurno poduzeti potrebi koraci kako bi ga se optužilo i za pokušaj bijega.

Danas je prilikom privođenja na sud, oko 11 sati, muškarac pobjegao policijskim službenicima na Općinskom sudu u Puli. No, službenici su brzom reakcijom uhvatili osumnjičenog te je on doveden kod suca istrage gdje je obavljeno ispitivanje.

Pročitajte i ovo Granična policija u zaštitnim odijelima Neće im se isplatiti Nema što ljudima ne padne na pamet! S krivotvorenim nalazima negativnih testova pokušali prijeći granicu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jao... Policija objavila potresnu fotografiju: Vozači to još uvijek stalno rade, a posljedice mogu biti fatalne

Pokušaj bijega, potvrđuju iz PU istarske, zasigurno će utjecati na odluku suca istrage te postoje uvjeti za određivanje pritvora s obzirom da je uhićeni pokazao namjeru bijega. Muškarca se tereti za kazneno djelo prijetnje i pridodat će mu se, kako kažu, namjera bijega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene