Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivena kamera

'Daj mi 20 tisuća kuna i reći ću ti kako sam varao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinama cijela jedna obitelj vara ljude lažnim internetskim oglasima, i pri tome dobro zarađuju.

Ivana je na internetu otvorila oglasnik, pronašla čizme kakve je dugo tražila i naručila ih. No, umjesto željenog para cipela na njezinu adresu stigle su – poderane tenisice i stara trenirka! Slična priča dogodila se i Luki. On je na internetu našao oglas za mobitel koji je platio 640 kuna. Nažalost, nikada ga nije dobio.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

>>5 savjeta: kako izbjeći najčešće pogreške u potrazi za poslom

Oboje tvrde kako su žrtve obitelji Martić – osoba koje godinama varaju internetskim oglasima i tako zarađuju. Čak su se priključili i grupi na Facebooku: Prevara na Njuškalu – Martić i CO. Preko te grupe saznali su kako je broj prevarenih veći od trideset, od Dubrovnika, Pule, Virovitice, Varaždina...

>>Što krije ciglana Cerje Tužno?

Ekipa Provjerenog otišla je u selo Kamenac, nadomak Kneževih Vinograda, kako bi razgovarala s obitelji Martić. Ivica Martić rekao im je da će s njima razgovarati samo ako mu u gotovini daju 20 tisuća kuna. ''Za 20 tisuća kuna sve ću ti reći, što i kako sam radio. Pa nek me onda zatvore na 50 godina ako hoće'', rekao je Ivica.

>>Savršena motivacija za prestanak pušenja!

Cijeli razgovor pogledajte večeras u Provjerenom u 22:15!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene