Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed ispref HFP-a

'Da koru kruha tražim za preživljavanje?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvjestotinjak radnika hotelskog lanca kluba Adriatic prosvjedovalo je ispred Fonda za privatizaciju.

Ljutiti radnici došli su iz Dalmacije i Istre tražiti svoje plaće koje nisu dobili posljednja 4 mjeseca. Kažu da su na rubu egzistencije i prijete štrajkom u srcu sezone. Predsjednik Fonda za privatizaciju Vedran Duvnjak, rekao je kako on nije bankomat, ali je upravni odbor odobrio zaduženja te da će plaće biti isplaćene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upozorenje! KRONIČNI NEDOSTATAK SEZONACA 'Radna snaga se iscrpila, mnogi su došli pred zid' Slika nije dostupna Slučaj 'mali Maestro' AFERA 'PEKA' Gotovac i Stanić oslobođeni na trećem suđenju

'Vlasniku bi poručio, a evo sjedimo upravo ispred zgrade u kojoj sjedi vlasnik. Ako nastavi ovako rješavati probleme državnih tvrtki, može slobodno napustiti tu stolicu na kojoj sjedi i tražiti neku drugu', rekao je Eduard Andrić, predsjednik STUH-a. 'Neka probaju živjeti na kredit i vide kako je kad se nema.I gospoda iz sabora nek nemaju 25 tisuća, neka smanje na sedam pa nek vide kako je živjeti sa dvije ili tri hiljade', poručuje jedna prosvjednica. 'Za što smo se borili? Da dolazim u Zagreb, da koru kruha tražim da preživim', dodaje jedan ogorčeni prosvjednik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene