Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavile i cjenik

Brazilke u apartmanima u Šibeniku nudile seksualne usluge, vlasnik prepoznao gošću

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vlasniku apartmana u Šibeniku jedna je gošća bila sumnjiva. Na web stranici koja reklamira escort usluge, uspio je pronaći fotografije gošće. O svemu je obavijestio policiju.

Tri Brazilke koje su tijekom ljeta u unajmljenim apartmanima na području Šibenika pružale seksualne usluge za novac protjerane su iz Hrvatske.

Sve je krenulo kada je vlasnik jednog apartmana u Šibeniku uočio sumnjivu gošću. Pronašao je njezine fotografije na stranici preko koje je reklamirala svoje usluge. O svemu je obavijestio policiju. 

Brazilke u Šibeniku nudile su svoje usluge za iznos od 200 do 300 eura po satu. Postoji i cjenik za "one koji žele znati više". U Šibeniku se nalaze njih četiri, stoji u oglasu.

Neki Šibenčani su za Šibenik.in rekli kako znaju što se događa, a znaju i za stranicu na kojoj se prostitucija oglašava.

"Prekršaje nismo evidentirali tijekom 2021.godine dok smo tijekom 2022. godine proveli kriminalističko istraživanje nad tri strane državljanke, utvrdili prekršaje i protiv njih podnijeli Optužne prijedloge. Također su Rješenjem dobile rok od sedam dana da napuste teritorij Republike Hrvatske", rekao je za Šibenik.in glasnogovornik šibensko-kninske policije Šime Pavić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija u Srbiji Pao lanac elitne prostitucije! Djevojke birali na bizaran način, a sat vremena koštao je 200 eura

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVOLJE U KUPLERAJU Policija upala na orgije: Dolijala ''Prva frizura Srbije'' i njegov pomoćnik Joca Majmun

Prostitucija je u Republici Hrvatskoj kažnjiva po prekršajnom i kaznenom zakonu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene