Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije prijavio napad

Ozlijeđen brat trostrukog ubojice iz Splita: "Imam neslužbenu informaciju da su ga napale nepoznate osobe"

Stravičan zločin u Splitu
Stravičan zločin u Splitu Foto: Milan Sabic/DNEVNIK.hr
Policija je potvrdila da je danas dobila dojavu da je muška osoba napadnuta na Kili, ali ga još nisu pronašli i nitko nije zatražio liječničku pomoć.

Prema neslužbenim informacijama, brat osumnjičenog za ubojstvo u Splitu je ozlijeđen. Policija je potvrdila da je danas dobila dojavu da je muška osoba napadnuta na Kili, ali ga još nisu pronašli i nitko nije zatražio liječničku pomoć, javlja reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava, potvrdio je za Dnevnik Nove TV da ima neslužbene informacije da su Filipovovog brata Stanislava napale nepoznate osobe. "Nije se javio policiji ni tražio liječničku pomoć. Jutros sam se čuo s njim i rekao mi je da će doći sutra na zakazano ročište kod suca istrage", rekao je Šerić.

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Nad njim će se u klinici za psihijatriju Vrapče provesti kombinirano psihijatrijsko i psihološko vještačenje. 

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, Županijsko državno odvjetništvo uskoro će početi s ispitivanjem svjedoka i drugih oštećenika.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene