Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vranjički Salonit

Bošnjaković traži kompletno izvješće o slučaju Grge Mandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Minstar pravosuđa Dražen Bošnjaković traži potpuno izvješće o slučaju Grge Mandića, bivšeg radnika Salonita iz Vranica.

Mandić je također i predsjednik Udruge oboljelih od azbestoze, jučer je uhićen i priveden na ročište u zagrebački Općinski sud.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najava suspenzije Mandić: Policajce nije bilo briga ni za moju djecu Slika nije dostupna 'Turneja' završila u Vranjicu Popijač i Kalmeta u 'Salonitu' o teškoćama i stečajnom postupku

>> Priveden bolesni bivši radnik Salonita pa mu je pozlilo

 

Mandić je priveden na temelju tužbe za uvredu časti koju je protiv njega podnio bivši vlasnik Salonita Jozo Ćurković koji se ročištu nije odazvao jer je u bijegu od hrvatskih pravosudnih organa. Mandiću je pritom pozlilo i odveden je u bolnicu. Ćurkovića, koji se nalazi u BiH, DORH tereti za financijsku pronevjeru oko 100 milijuna kuna.

'Zatražio sam da mi se dostavi izvješće. Ovako kako je to predstavljeno u medijima doista izgleda strašno', rekao je ministar pravosuđa.

Upitan o radu vladinog povjerenstva za Inu, kojem je bio član, Bošnjaković je kazao kako premijerka Jadranka Kosor, u to vrijeme potpredsjednica Vlade, nikada nije bila na povjerenstvu. 'Ona formalno nije bila niti član povjerenstva tako da nikada nije ni bila na povjerenstvu', rekao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene