Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primljen u KBC Split

Bivši ministar Ranko Ostojić pretrpio infarkt, na intenzivnoj je njezi: "Dragi Ranko, želimo ti uspješan oporavak"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik SDP-a i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u utorak je pretrpio infarkt.

Potpredsjednik SDP-a i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić smješten je u jedinicu intenzivnog liječenja splitskoga KBC-a nakon pretrpljenog infarkta, doznaje se u utorak toj zdravstvenoj ustanovi. 

Pročitajte i ovo KBC Split Važno dostignuće Veliki uspjeh splitskih liječnika u liječenju srčanih zalistaka Djeca - 1 Nakon Zagreba Dobre vijesti: I splitski KBC odobrio lijek za djecu izrazito niskog rasta

"Imao je infarkt, primljen je u bolnicu poslijepodne i trenutačno je u jedinici intenzivnog liječenja", rekli su u splitskome KBC-u danas kasno poslijepodne.

Neslužbeno se doznaje da mu je nakon infarkta ugrađen stent.

"Prema posljednjim informacijama, naš Ranko je stabilno nakon operacije. Naše misli su uz njega i njegovu obitelj, kojoj je u ovim trenucima potreban mir i privatnost kako bi se posvetili njegovom ozdravljenju. Dragi Ranko, želimo ti uspješan oporavak!", tvitnuli su iz SDP-a. 

Podsjetimo, 2014. godine već je bio zdravstveno ugrožen zbog infekcije koja je zahtijevala kirurški zahvat. Tada mu je hitno operiran apsces na vratu nastao zbog jake bakterijske infekcije. No, razvila se sepsa te su ministru Ostojiću otkazali bubrezi, jetra, a bio je priključen i na respirator.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene