Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanaderova miljenica

Bianca Matković u Upravi Atlasa, presudilo njezino iskustvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Nadzornog odbora turističke agencije Atlas potvrđena je Odluka o imenovanju Biance Matković za članicu Uprave ovog društva.

'Bianca Matković imenovana je na mjesto članice Uprave za produkciju, marketing i operacije. Iz turističke agencije Atlas kažu da je razlog  imenovanja Biance Matković na ovu funkciju njeno prethodno iskustvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imenovana 'krizna' uprava NO Podravke proširio Upravu, uhićeni ostaju Slika nije dostupna Poslovanje prioritet broj 1 Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

Bianca Matković imenovana je 2009. ministricom u Vladi Republike Hrvatske, a 2010. postala je državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva RH, zadužena za investicije, izvoz, gospodarsku diplomaciju i međunarodnu gospodarsku suradnju', stoji u priopćenju iz Atlasa.

>> Matković: Nisam znala da Fimi media radi za HDZ, za njih sam čula iz medija

'Osim navedenog, tijekom dosadašnje bogate poslovne karijere obnaša i funkcije predsjednice Nadzornog odbora Brijuni Rivijera, zamjenice predsjednika Nadzornog odbora Croatia Airlinesa, kao i članice Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju', stoji u priopćenju.

Podsjetimo, poznata i kao Sanaderova miljenica, Bianca Matković nedavno je bila pozvana i kao svjedokinja na suđenju u slučaju Fimi medije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene