Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zastupnice su dobile pažnju"

Arsen Bauk: "Da je znao za okolnosti, Milanović sigurno ne bi išao u Kovačevićev klub"

Arsen Bauk (Foto: Dnevnik.hr)
Arsen Bauk (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Arsen Bauk ocijenio je da su zastupnice Orešković i Puljak dobile traženu medijsku pažnju, u čemu im je "predsjednik Milanović svesrdno pomogao".

Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk i danas je u Saboru komentirao ponašanje predsjednika Zorana Milanovića i njegove izjave upućene saborskim zastupnicama Daliji Orešković i Marijani Puljak.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

"Napade predsjednika Milanovića na zastupnice doživljavam isto kao što doživljavam njihove napade na njega. One su u opoziciji Vladi, a ne Predsjedniku, a ministre koji su odlazili u klub nisu spominjale. Onako sa strane, potezi zastupnica malo su mi neshvatljivi. Sad su dobile medijski prostor, a predsjednik im je u tome svesrdno pomogao. Milanović, da je znao za okolnosti, siguran sam da u klub ne bi išao", rekao je Bauk.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene