Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odvjetnici odgodili dražbu

Apsurdne dražbe na porečkom sudu: Uredno plaćeni stanovi našli se na bubnju, vlasnici nisu ni obaviješteni

Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Apsurdne dražbe na Porečkom sudu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Nekretnine porečke građevinske tvrtke u stečaju našle su se na dražbi porečkog suda u čemu ne bi bilo ništa bilo sporno da dio tih 56 nekretnina već nije kupljen i uredno plaćen.

Vlasnici stanova o tome nisu obaviješteni jer nisu stranke u postupku već su dovedeni pred gotov čin. Iako vlasnik tvrtke ima i drugih, iznimno vrijednih nekretnina, stečajni upravitelj odlučio je ne izuzeti iz dražbe već otkupljene stanove. Odvjetnici su danas, na sreću, uspjeli odgoditi dražbu. No, to je samo kupovanje vremena.

Pročitajte i ovo U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika" Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..."

„Ja zastupam ljude koji su dio tih nekretnina kupili, imaju kupoprodajne ugovore, isplatili su u cijelosti kupoprodajnu cijenu i imaju original dokaze o isplati cijele kupoprodajne cijene. Oni nisu nikome dužni, u tim stanovima žive gotovo 20 godina“, kaže odvjetnica Katarina Jukić.

Odvjetnica Vesna Kovačević Fras ističe kako je riječ o ljudima koji su kupili stanove te ih platili ovršeniku o čemu postoje i dokazi.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene