Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

otvoren centar za obuku

Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore: ''Što je više prijatelja, ne trebaju ti neprijatelji''

Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr)
Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Otvaranje Centra za obuku u Udbini (Foto: Dnevnik.hr) Otvaranje Centra za obuku u Udbini (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Otvaranje Centra za obuku u Udbini (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Umirovljeni general Ante Gotovina bio je na otvaranju Središta za razvoj vođa ''Marko Babić'' u Udbini. Komentirao je predsjedničke izbore, ali nije otkrio koga će podržati.

Ante Gotovina došao je na otvorenje Centra za vojnu obuku u Udbini, gdje je komentirao skore predsjedničke izbore.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Na pitanje hoće li podržati svog prijatelja Zorana Milanovića, Gotovina je odgovorio da ima puno prijatelja. ''Što više prijatelja, zapravo neprijatelj čovjeku ne treba'', rekao je.

Za Miroslava Škoru rekao je tek da se svatko ima pravo kandidirati. Na pitanje o čemu će danas razgovarati s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, odgovorio je da će ju pozdraviti.

Poručio je da ne podržava nikoga od kandidata. ''Ja sam bivši vojnik. Sada se bavim drugim poslom - ribarstvom'', zaključio je.

Na kraju je otkrio da film General nije gledao.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene