Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor progovorio

'Adlešič me tražila da se zauzmem da dobije posao u Uredu predsjednika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Đurđa Adlešič mi je prije dva tjedna dala bezrezervnu podršku i garanciju da neće napustiti HSLS', rekao je Darinko Kosor.

Darinko Kosor za Večernji list je ispričao da je Đurđa Adlešić od njega tražila da se osobno zauzme kod predsjednika Josipovića da dobije mjesto savjetnika za razminiranje u uredu predsjednika. Kosor je dodao kako je najveći apsurd u svemu što je Adlešić govorila da želi izaći iz Vlade u rujnu ili listopadu, a ne u srpnju. 'Nikada nije bila protiv izlaska, samo je tražila odgodu', rekao je Kosor.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

>> Darinko Kosor: Premijerku krivo informiraju ministri

Kosor je opovrgao nagađanja kako s premijerkom nije bio u kontaktu. 'To nije točno, komunicirali smo SMS-ovima, čak i sat vremena prije završetka sjednice Središnjeg vijeća HSLS-a', rekao je za Večernji list Kosor i dodao kako je nakon toga i usmeno i dopisom tražio sastanak s Jadrankom Kosor ne bi li joj objasnio razloge izlaska iz koalicije. Dodaje kako od premijerke odgovor nikada nije dobio.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene