Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon podrške inicijativi 'U ime obitelji'

Adidas ne prekida suradnju s Blankom Vlašić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Blanka Vlašić podržala inicijativu 'U ime obitelji' potpisom na zahtjev za referendumskim pitanjem o ustavnoj definiciji braka, oglasio se i njezin drugi sponzor, Adidas. Poručili su kako prekida suradnje s Blankom neće biti.

Iz Adidasa su na upit Dnevnik.hr-a kratko komentirali kako oni ne diskriminiraju nikoga, a da stavove partnera ne komentiraju. 'adidas Grupa ne diskriminira nikoga na temelju podrijetla, vjerske ili seksualne orijentacije. Osobne stavove naših partnera ne komentiramo', stoji u odgovoru na upit Dnevnik.hr-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pljušte uvrede HNS-ovac inicijativu 'U ime obitelji' nazvao - 'prljavim pokretom'! Slika nije dostupna S njima se ne slažem, ali... Premijer Milanović: Ne smije se opstruirati 750.000 potpisa

>> 'Suradnju s Blankom nismo prekinuli zbog 'U ime obitelji''

>> Blanka prijavljena sponzoru zbog podrške inicijativi 'U ime obitelji'

Blanka Vlašić nedavno je pružila potporu građanskoj inicijativi 'U ime obitelji', kojoj je cilj da se u Ustav RH unese odredba da je brak životna zajednica žene i muškarca, a nakon toga nepoznata ju je osoba prijavila njezinim glavnim sponzorima.

Lidl se odmah javio priopćenjem te ogradio od izjava slavne atletičarke ustvrdivši kako više nisu u poslovnom odnosu. 'Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i trgovački lanac Lidl Hrvatska od 1. ožujka 2013. godine nisu u poslovnom odnosu. Raskid suradnje nije povezan s građanskom inicijativom 'U ime obitelji'. Dugogodišnja suradnja Lidla i Blanke temeljila se na međusobnom uvažavanju i težnjama prema postizanju vrhunskih rezultata. U budućnosti Blanki želimo puno uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Sukladno kompanijskim načelima, tvrtka Lidl poštuje sve ljude, cijeni raznolikost kultura i prepoznaje raznovrsnost vrijednosti i tradicija', stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene