Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avanturisti produžuju sezonu

'Kampisti nisu siromašni, već imućniji gosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski autokampovi među najboljima su u svijetu, a dokaz su i nagrade koje su primili u nekoliko kategorija. Jedan od njih je Solaris gdje i sada nakon ljeta boravi 500-tinjak gostiju.

Nekoliko je naših kampova u raznim kategorijama ove godine primilo prestižne nagrade i s pravom drže cijene usluga. Kamperima ne smeta. Važna je priroda i sloboda, te novac neće štedjeti.

Pročitajte i ovo Provjereno: Život u kamperu - 7 PROVJERENO Jutra kakva su mnogima samo san, njih dvoje odlučili su živjeti: Imali su malu pomoć prijatelja i samo jednu nit vodilju... Kamperi, ilustracija - 3 U Hrvatskoj oko 30 tisuća turista Hoće li ova hrvatska regija poslužiti turistima kao zona za bijeg od korone? "Bolje je ovdje, u gradu gdje mi živimo ima previše ljudi..."

'Upravo obrnuto. Prosječni kampist ima vrlo visoku potrošnju, odnosno u pravilu je on onaj imućniji gost', kaže Alma Radoš iz Hotelskog naselja Solaris.

To ni ne čudi kada znamo da većina pokretnih 'domova' stoji više od luksuznog automobila, a dnevni najam parcele, kojih u Solarisu ima 590, blizak je cijeni odličnog hotela. Kamperi su posljednji novac spremni potrošiti na lijepe izlete, a naplaćuje im se i veća cestarina. Restorane ne vole, ali se i njih ponekad zažele. Za cijenu svog kampiranja, slobodno mogu boraviti u najboljim hotelima. No, priroda je u srcu.

Avanturista u većim kampovima u srcu ljeta ima oko 2.500. Njih 500-tinjak sezonu nam produže za cijeli mjesec. Ugostiteljma i turističkim djelatnicima, uvijek su dobrodošli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene