Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgledaniji kanali

Gledatelji i ovog ljeta vjerni bogatom programu Nove TV i Doma TV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz Dnevnik Nove TV svaki dan se informiralo više od 410 tisuća gledatelja.

Nova TV najgledaniji je nacionalni kanal, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji, potvrđuju to rezultati gledanosti iz srpnja.

Pročitajte i ovo Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto" Pregovori - 3 Politička trgovina Svi pokušavaju do 76 ruku: "Taj jedan mandat što su dobili od nas je najviše što smo im mogli dati"

Informativni program Nove TV i u srpnju potvrđuje status najvjerodostojnijeg i najgledanijeg informativnog programa u zemlji. Uz Dnevnik Nove TV svaki dan se informiralo više od 410 tisuća gledatelja, čime je ostvario prosjek od 36,3 posto udjela u gledanosti. I ostale informativne emisije Nove TV zadržavaju prve pozicije na ljestvici gledanosti. Uz Vijesti u 17 bilo je tako u prosjeku 319 tisuća gledatelja, dok je Večernje Vijesti na Novoj TV u srpnju pratilo više od 325 tisuća gledatelja što je značajno veća gledanost nego što je ostvaruju informativne emisije na drugim kanalima.

Na prvom mjestu TOP 10 najgledanijih zabavnih emisija nalazi se lifestyle magazin Nove TV, pa je tako uz zanimljive priče koje svakodnevno donosi inMagazin u prosjeku bilo više od 252 tisuće gledatelja.

Nova TV grupa apsolutni pobjednik godine

Da Nova TV ima i dalje najjači serijski program u zemlji svjedoči činjenica da se čak šest najgledanijih serija prikazuje upravo na Novoj TV.

U srpnju smo dočekali finale serije 'Dila' koju je u srpnju pratilo 531 tisuća gledatelja i time je ova serija ponosno stala na prvu poziciju na ljestvici gledanosti serijskog programa. Odmah iza nje su novi naslovi koji su krenuli u srpnju - turska hit serija 'Draguljareva kći' uz koju je u prosjeku 469 tisuća gledatelja i talijanska napeta serija ''Toscana'' koju vjerno prati više od 446 tisuća gledatelja. Humor je i dalje neizostavan na Novoj TV, pa se tako uz seriju ''Lud zbunjen normalan'' u prosjeku opusti i zabavi čak 420 tisuća gledatelja.

Bogati filmski program također je popunio ljetnu shemu Nove TV, a među TOP 10 najgledanijih filmova čak sedam je prikazanih na Novoj TV. Najgledaniji filmski naslov bila je američka romantična komedija 'Ponovno 17' koju je na Novoj TV pogledalo više od 344 tisuća ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene