Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izuzetan rast

Doma TV ima puno razloga za slavlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što je gledanost Dome TV u udarnom terminu od početka emitiranja do kraja prošle godine narasla za više od trećine, četvrtak je donio novi razlog za slavlje.

Nova TV grupa i dalje je vodeća medijska grupacija u zemlji, a izuzetan rast ostvario je i njezin kanal Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj. Podaci gledanosti za 2013. godinu tako pokazuju kako je gledanost Dome TV od samog početka emitiranja do kraja prošle godine u udarnom terminu narasla za čak 35%.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najgledaniji kanali Gledatelji i ovog ljeta vjerni bogatom programu Nove TV i Doma TV-a Slika nije dostupna Uspjeh 'Sile' Nova TV najgledanija u svibnju!

Razlozi za zadovoljstvo u grupi Nova TV još su i veći kada pogledamo rezultate koje Doma TV ostvaruje u siječnju. Primjerice, od početka siječnja do danas gledanost udarnog termina u prosjeku je 20% veća nego u prosincu.

Zvijezda serije 'Navy CIS' spasio tinejdžera iz gorućeg auta!

Da je svaki dan uz Domu TV sve više i više gledatelja najbolje pokazuje primjer jučerašnjeg dana kada je u udarnom terminu uz junake serija Navy CIS, Navy CIS LA i Živa meta bilo više od 130 tisuća gledatelja, što je za 60% veća gledanost od one koja je zabilježena u udarnom terminu tijekom prosinca.

Nove nastavke popularnih serija koje su osvojile Ameriku nastavljamo pratiti i dalje, pa tako Doma TV od idućeg tjedna premijerno donosi novu sezonu uspješnice Navy CIS LA koju u SAD-u prati čak 17 milijuna obožavatelja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene