Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I u novoj - Nova !

Dnevnik Nove TV, Sila i Larin izbor pobjednici siječnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV ostala je najgledanija televizija i u 2013. godini, što pokazuju rezultati gledanosti za siječanj. Svaki treći gledatelj, koji u udarnom terminu sjeda pred televiziju, kako bi se informirao, zabavio ili opustio, bira upravo - Novu TV.

Najnoviji podaci o gledanosti, pokazuju kako je Dnevnik Nove TV prvi izbor gledatelja za informiranje, a u prosjeku ga gleda     732 458 gledatelja. Apsolutnu miljenicu publike, 'Silu' i njenu borbu protiv okrutne tradicije, prati 795 514 gledatelja po epizodi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja se uspjeh Dnevnik Nove TV nastavlja s pobjedničkim rezultatima gledanosti Slika nije dostupna Rezultati studije Istraživanje: Građani najviše vjeruju Novoj TV

Najviše gledatelja 'Sila' je privukla 18. siječnja, kada ju je iznenadio Boran agin odlazak u Mardin. Tu rekordnu epizodu gledalo je - 885 860 gledatelja !

Veliku gledanost i dalje ima 'Larin izbor', čije epizode u prosjeku gleda više od pola milijuna gledatelja.

Najgledaniji film u siječnju bio je 'Od kolijevke, pa do groba' s Jet Lijem u glavnoj ulozi, kojeg je na Novoj TV gledalo 494 392 gledatelja.  Ovim rezultatima Nova TV je, nakon što je 2012. završila kao najgledanija televizija, tu premoć na malim ekranima održala i u novoj 2013. godini.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene