Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od najvećih

Alastair Campbell u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
05.05. 2011. u Kristalnoj dvorani hotela Westin, jedan od najvećih komunikacijskih stručnjaka i stratega, Alastair Campbell, odgovara: Kako biti pobjednik u vrtlogu medija, politike i ekonomskih sila?

Na cjelodnevnoj konferenciji, bivši šef komunikacija u Downing Streetu 10, čovjek koji je Blairu donio treću izbornu pobjedu usprkos ogromnom padu popularnosti zbog rata u Iraku, cijenjen i popularan govornik čiji su memoari razgrabljeni, spin doktor o kojem je BBC snimio dokumentarac, govorit će o moći komunikacije u kriznim situacijama, o postavljanju strategije za lidere, te o tome kako pobijediti medije koji budno prate svaki Vaš korak.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Slika nije dostupna Komunikacijski mag održao predavanje SDP-ovci će koristiti Campbelove trikove u narednim izborima

Najveći hrvatski stručnjaci za korporativno komuniciranje, u panel raspravi će govoriti o kriznom komuniciranju, o tome kako su uspjeli ili podbacili u obrani svoje tvrtke u trenucima kad se ona našla na udaru medija.

Program konferencije na jednom mjestu pruža pregled ključnih stvari koje svaki političar, ekonomist i novinar moraju znati o komuniciranju, kako bi bili uspješni u svom poslu, zato ne propustite priliku da saznate sve tajne zanata od vrhunskog stručnjaka koji je iskustvo stjecao u gorućoj stolici jedne od najvećih svjetskih velesila.

Teme o kojima će se govoriti su, s obzirom na političku i gospodarsku situaciju, hit teme u Hrvatskoj i regiji, a Alastair Campbell osobito zanimljiv govornik za Hrvatsku jer je 2011. izborna godina.

Konferencija je namijenjena svim marketinškim stručnjacima i biznismenima, političkim savjetnicima, stratezima, medijskim i PR stručnjacima, dužnosnicima lokalne samouprave, stranačkim dužnosnicima, potencijalnim stranačkim i nezavisnim kandidatima, civilnim udrugama, novinarima, studentima ekonomije, novinarstva i političkih znanosti.

Za više informacija posjetite www.mediatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene