Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bjegunac na tribinama

Ne izgleda nimalo zabrinuto: Bjegunac Zoran Mamić u Širokom Brijegu pratio utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zorana Mamića, pravomoćno osuđenog za izvlačenje novca iz Dinama, sinoć su fotoreporteri uhvatili kako na stadionu u Širokom Brijegu prati utakmicu.

Nije izgledao zabrinuto ni zbog pravomoćne presude ni zbog činjenice da mu je izvanraspravno vijeće osječkog Županijskog suda 7. srpnja odredilo istražni zatvor. Rješenje nije pravomoćno.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu

Riječ je o drugom postupku pred osječkim Županijskim sudom koji se protiv njega, brata Zdravka i još petorice okrivljenika vodi temeljem druge optužnice Uskoka, na koje se Zoran Mamić uredno odazivao, do odlaska u BiH u travnju 2021.

Uz Zdravka i Zorana Mamića optužnicom Uskoka obuhvaćeni su Zdravkov sin Mario Mamić, bivši "Dinamov" direktor Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota te menadžer Nikky Arthur Vuksan, a tereti ih se da su izvlačenjem novca u sklopu zločinačkog udruženja NK Dinamo oštetili za 200 milijuna kuna.

Vrhovni sud je u ožujku ove godine Zdravku Mamiću pravomoćno potvrdio kaznu iz prvog suđenja od 6 i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama.

Zoranu Mamiću smanjio je kaznu na četiri godine i osam mjeseci, a bivšem porezniku Milanu Pernaru na tri godine i dva mjeseca. Bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću potvrđena je presuda na tri godine zatvora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene