Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DUGOVI NAKON PRODAJE?

Detalji strave na istoku Hrvatske: Žena (35) usred noći zapalila kuću u kojoj je spavala četveročlana obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obiteljskoj kući u Petrovcima kod Vukovara u ponedjeljak oko 5 sati izbio je požar dok je u njoj spavala četveročlana obitelj. Očevidom je utvrđeno da je podmetnut.

Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Vukovar, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je požar podmetnut na drvenom stepeništu pomoćne prostorije, zbog čega je uhićena 35-godišnja žena.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Sumnja se da je upravo ona upotrijebila lakozapaljivu tekućinu i otvorenim plamenom izazvala požar, te tako ugrozila živote osoba u obiteljskoj kući.

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je kako će protiv 35-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu te će ona tijekom dana biti predana pritvorskom nadzorniku.

Policija je potvrdila da im je uhićena od ranije poznata i kao počiniteljica i kao oštećenica, počiniteljica zbog nasilnog ponašanja. Požar nije dospio do unutrašnjosti kuće u kojoj je bila četveročlana obitelj, uključujući djecu koja su predškolske dobi. 

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičena kuću prodala ljudima koji je navodno nisu isplatili za prodanu nekretninu, ali su uselili neke svoje rođake. Kuća je derutna i bez struje.

Motiv i niz okolnosti se utvrđuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene