Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Počinje istraga teškog ubojstva u Varaždinu: Premlatili profesora iz osvete, prijavio je kršenje epidemioloških mjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 24-godišnje žene i tri muškarca u dobi od 20, 25 i 29 godina. Okrivljeni su za počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 24-godišnje žene i tri muškarca u dobi od 20, 25 i 29 godina.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

Okrivljeni su da su 29. svibnja 2021. oko 4 sata u Varaždinu, na ulici ispred prostorija udruge napali 35-godišnjeg profesora s namjerom da ga ubiju. Učinili su to iz osvete zbog toga što je prethodno pozvao policiju.

Nakon odlaska policajaca koji su izašli na teren, a kojima nitko iz prostorija udruge nije otvarao vrata, napali su profesora.

Prvo ga je 29-godišnjak više puta snažno drvenom palicom udario po glavi i oborio ga na tlo, a onda su, dok je ležao na tlu, svi četvero nastavili ga udarati rukama i nogama po glavi i tijelu.

Potom su ga pokrili kartonskom ambalažom i smećem, razbili njegov mobitel, uzeli mu ključeve i uništili njegovu osobnu iskaznicu. Premlaćeni 35-godišnjak je uslijed primljenih udaraca zadobio teške ozljede glave od kojih je preminuo 30. svibnja 2021.

Za počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo, Kazneni sud predviđa kaznu zatvora od najmanje deset godina ili kaznu dugotrajnog zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene