Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nadrealno

Drama u Bjelovaru se nastavlja, stigla nova dojava o bombi, roditelji dobili jezivi e-mail od učitelja: "Dođite po dijete, eksplodirat će bomba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dojave o bombama u nekoliko bjelovarskih osnovnih škola u nedjelju navečer, u ponedjeljak je zaprimljena je nova dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u školi u ranopopodnevnim satima.

Nakon stresnog početka tjedna za bjelovarsku policiju, koja je bila primorana pregledati nekoliko osnovnih škola zbog lažne dojave o bombi zaprimljene u nedjelju navečer, prijetnje se nastavljaju. 

U ponedjeljak je zaprimljena nova dojava o postavljenoj bombi u osnovnim školama u Bjelovaru. Stigao je mail u policiju da je postavljena bomba u II. i IV. osnovnu školu, zbog čega su nastavnici pozvali roditelje da dođu pokupiti djecu u školu, prenosi Klikni.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 4 mjeseca, opet Lažna dojava o bombi na zagrebačkom Županijskom sudu

Policija je u školi, a objavljena je i obavijest poslana roditeljima. "Poštovani roditelji, vjerojatno ste čuli za prijetnju bombom od sinoć. Dobili smo novi mail s prijetnjom da će bomba biti aktivirana u 15:25 pa Vas molimo da dođete po djecu čim prije možete. Slobodno zovite kada dođete. Hvala!", stoji u mailu.

"Sve mjere i radnje su u tijeku, policija je na terenu. Svaku ovakvu dojavu shvaćamo maksimalno ozbiljno, pogotovo zato što je riječ o odgojno-obrazovnim ustanovama", rekli su u razgovoru za Dnevnik.hr iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Prema neslužbenim informacijama, policija je doznala IP adresu osobe koja je poslala mail, i riječ je o istom počinitelju od nedjelje navečer

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene