Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zapljenjeno 785 tableta ecstasyja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijskih službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su jučer kriminalističku obradu nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom, tijekom koje je zaplijenjeno 785 tableta ecstasyja i oko 35 grama amfetamina.

Taj je 29-godišnjak s područja Sv. Ivana Zeline uhićen u zagrebačkom naselju Trnsko u četvrtak navečer, 9. studenoga, po izlasku iz stana u kojem je neprijavljeno boravio.

Pročitajte i ovo Zaplijenjeni duhan (Foto: PU ličko-senjska) VIŠE OD 800 KILA DUHANA Policija na A1 zaustavila kombi zagrebačkih oznaka. Kad su zavirili unutra, imali su što vidjeti Slika nije dostupna Zaplijenjeno 1,3 kilograma speeda

Temeljem naloga zagrebačkog Županijskog suda, sljedećeg dana pretražena je garaža na području zagrebačkog kvarta Siget, u kojoj je pronađen zapljenjeni ecstasy i amfetamin.

Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je kako je taj mladić,
nabavljao veće količine ecstasyja i amfetamina i pakirao ih u PVC vrećice po 10 komada, te dalje preprodavao drugim preprodavačima i krajnjim konzumentima.

Vrijednost zapljenjene droge procjenjuje se na oko 15 tisuća kuna, a osumnjičeni mladić već je dva puta prijavljivan zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.

Voditelj Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU Zagrebačke Davor Tor napomenuo je kako je na području te policijske uprave tijekom proteklih 10 mjeseci zabilježen 31 smrtni slučaj za koji se može pretpostaviti da je uzrokovan trovanjem drogom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene