Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOTIV JOŠ NEPOZNAT

Objavljeni detalji paleža vozila vodičkih mališana u Zagrebu, policija zna kako je požar podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kombi je bio u vlasništvu Malonogometnog kluba "Heroji 2007" iz Vodica i njime su na kickboxing turnir u Zagreb stigli roditelji i djeca iz Vodica. Vozilo je potpuno uništeno, a minibus koji je u posljednji tren spašen pripada poduzeću Gradski parking iz Vodica.

Policijska uprava zagrebačka objavila je nove detalje požara na kombiju i minibusu šibenskih registracijskih oznaka koji je u noći sa subote na nedjelju podmetnut ispred hostela u Remetinečkom gaju u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Kombi je bio u vlasništvu Malonogometnog kluba "Heroji 2007" iz Vodica i njime su na kickboxing turnir u Zagreb stigli roditelji i djeca iz Vodica. Vozilo je potpuno uništeno, a minibus koji je u posljednji tren spašen pripada poduzeću Gradski parking iz Vodica.

Kako su naveli iz PU zagrebačke, očevidom je utvrđeno da je "nepoznati počinitelj otvorenim plamenom neutvrđenog izvora zapalio prednji dio karoserije kombi vozila te se požar preko motora proširio na cjelokupno vozilo, a najviše na unutrašnjost koja je u potpunosti izgorjela zajedno s prednjim dijelom. Potom je počinitelj izazvao požar na minibusu također zapalivši otvorenim plamenom plastičnu oblogu između vjetrobranskog stakla i poklopca motora".

Predsjednik Kickboxing kluba Vodice Toni Ivas rekao je u nedjelju za infovodice.com da je djecu i roditelje nakon subotnjeg turnira u nedjelju ujutro dočekao strašan prizor. "Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo minibus u zadnji tren spasili", kazao je Ivas. Dodao je i da se u nedjelju odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, "ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila?".

Podsjetimo, djecu i roditelje u Vodice su na koncu odvezli zagrebački vatrogasci, koji su im nakon što je izgorio kombi ponudili prijevoz.

Aktualno Deset nevjerojatno bizarnih činjenica i misterija vezanih za boje: Znate li za ljude koji čuju boju? Bizarnosti o bojama (Foto: AFP) Bizarnosti o bojama (Foto: AFP) Foto: AFP Divovska rakovica Divovska rakovica Foto: Profimedia +0 Ljudi donedavno nisu mogli razlikovati plavu od zelene (Foto: AFP) Svijet Deset nevjerojatno bizarnih činjenica i misterija vezanih za boje: Znate li za ljude koji čuju boju? 1/3 >>

Aktualno Ždrijeb Lige prvaka: Spektakularni okršaji, Cityju se posrećilo, Ronaldo ide u Madrid! Ždrijeb osmine finala Lige prvaka (Foto: AFP) Ždrijeb osmine finala Lige prvaka (Foto: AFP) Foto: Afp Parovi osmine finala (UEFA) Parovi osmine finala (UEFA) Pehar Lige prvaka (Foto: AFP) Pehar Lige prvaka (Foto: AFP) Foto: Afp Manchester City (Foto: AFP) Manchester City (Foto: AFP) Foto: Afp Atletico Madrid (Foto: AFP) Atletico Madrid (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Pehar Lige prvaka (Foto: AFP) Nogomet Ždrijeb Lige prvaka: Spektakularni okršaji, Cityju se posrećilo, Ronaldo ide u Madrid! 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene