Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspenzija

Zahtjev za stegovnim postupkom protiv Kučine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DORH je na svojim stranicama izvijestio o zahtjevu za pokretanje stegovonog postupka protiv Trpimira Kučine.

'Županijski državni odvjetnik u Zadru podnio je s današnjim danom zahtjev za pokretanjem stegovnog postupka protiv vršitelja dužnosti općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, Trpimira Kučine, zbog stegovnog djela povrede službene tajne u svezi s obnašanjem državnoodvjetničke dužnosti', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dao potporu HDSSB-u SDP: Stegovni postupak protiv Zlatka Maksimovića Slika nije dostupna Ne boji se vlasti Nobilo: Ne mogu me zastrašiti, samo mogu biti još žešći

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru odmah će biti imenovan novi vršitelj dužnosti općinskog državnog odvjetnika, javljaju iz DORH-a.

Lokalni dnevnik Zadarski list u petak je objavio fotografije iz tajnog praćenja Rena Sinovčića, protiv kojeg je Kučina u četvrtak podignuo optužnicu za kazneno djelo pokušaja sprečavanja dokazivanja u predmetu protiv Zlatka Lisice.

'Da, naravno, smijenio sam ga zbog objave slika u Zadarskom listu. Ne mogu vam reći ništa više nego što stoji u službenom priopćenju', rekao je županijski državni odvjetnik za Slobodnu Dalmaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene