Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojka je puštena

Policija objavila detalje: Priveden osumnjičeni za brutalno ubojstvo u moru, u Selinama kod Zadra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo muškarca, čiji je leš pronađen u subotu ujutro u moru u Selinama kraj Zadra, policija je osumnjičila 25-godišnjeg muškarca.

Policija je u noći s petka na subotu zaprimila dojavu o tučnjavi u moru kraj svjetionika u Selinama, gdje je zatekla osumnjičenog 25-godišnjak i 27-godišnjakinju, oboje pod vidnim utjecajem alkohola. Na tijelu 25-godišnjaka uočili su površinske ozljede, oguljotine i ogrebotine, a kako su posumnjali da je u tučnjavi sudjelovala još jedna muška osoba koju nisu zatekli na mjestu događaja, pokrenuta je potraga. Oko 800 metara od obale u moru pronađen je leš 41-godišnjaka s ozljedama koje su upućivale na nasilnu smrt.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

U policiji kažu da se osumnjičeni pokušao udaljiti s mjesta događaja, u čemu su ga spriječili policijski službenici.

Obdukcijom je utvrđeno da je 41-godišnjak iskrvario od ubodne rane nanesene oštrim predmetom, a kriminalističkim istraživanjem otkrilo se da je 25-godišnjak, nakon kraćeg verbalnog sukoba na plaži i u moru, fizički nasrnuo na 41-godišnjaka, zadao mu više ozljeda po tijelu i u namjeri da ga usmrti nožem ubo u leđa.

U policijskom priopćenju ne piše zbog čega su se dvojica muškaraca posvađala.

Osumnjičeni je doveden pritvorskom nadzorniku, a 27-godišnjakinja je puštena na slobodu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene