Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sv. Petar u Šumi

Užas u Istri: Vlak naletio na automobil i zanosio ga nekoliko metara. Još se ne zna težina ozljeda vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Svetom Petru u Šumi u nedjelju u 15:30 vlak je naletio na automobil.

Istarska policija javlja kako je Opel Corsa prelazila preko željezničke pruge Pula Pazin. U automobil je tada udario vlak. Vozač (60) je ostao zarobljen, ali pri svijesti. 

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

"Vatrogasci su izvukli vozača iz smrskanog automobila. Prevezen je u pulsku Opću bolnicu, a težina ozljeda još nije poznata", naveli su iz istarske policije.

Nesreća se dogodila kada je 60-godišnji vozač upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake te je na županijskoj cesti 5076 udario u branik koji je bio spušten radi prolaska vlaka, koji je prometovao na relaciji Pula – Buzet. Nakon što je udario u branik, vozač je Opelom prošao ispod njega i u vrijeme dok je prelazio preko željezničke pruge, u automobil je udario vlak kojim je upravljao 33-godišnji strojovođa. Od siline udarca, automobil je odbačen na travnatu površinu", javlja policija.

Vozač automobila prevezen je u pulsku bolnicu, a težina njegovih ozljeda zasad nije poznata. U trenutku nesreće u vlaku se nalazilo devet osoba, a nitko od njih nije ozlijeđen.

Policija će protiv vozača automobila pokrenuti prekršajni postupak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene