Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svladali ga za sat vremena

Veliki požar u Sesvetama: Jedan vatrogasac lakše ozlijeđen, gorjelo skladište igračaka i plastičnog cvijeća

Požar u Sesvetama
Požar u Sesvetama DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Požar u Sesvetama Galerija 1/1 >>
Veliki požar zahvatio je skladište tvrtke Lutra na Industrijskoj cesti u Sesvetama oko 11 sati. Gasilo ga je čak 70 vatrogasaca, a uspjeli su ga lokalizirati oko podneva. Tijekom intervencije lakše je ozlijeđen jedan vatrogasac.

Veliki požar progutao je veći dio skladišta tvrtke Lutra u Industrijskoj cesti 26 u Sesvetama, a vatrogasci su ga uspjeli lokalizirati oko podneva, nakon gotovo sat vremena borbe s vatrom. 

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Dojavu o požaru Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je u 11 sati. Iako je dojavljeno da gore električne instalacije u skladištu na Industrijskoj cesti, dolaskom na teren ustanovljeno je da je riječ o požaru većeg obujma.

Plamen je, naime, zahvatio 50 posto objekta površine 600 četvornih metara, priopćio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama. Gorjele su plastične igračke i cvijeće, a tijekom gašenja jedan je  vatrogasac lakše ozlijeđen.

Oko 12:30 na terenu je bilo 12 vatrogasnih vozila s 35 vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba te 35 vatrogasaca i 14 vozila iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Sesvete, Sesvetski Kraljevec, Lužan, Dragonožec, Moravče, Odranski Obrež i Kučilovina.

Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i PU zagrebačka, Gradska plinara Zagreb i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene