Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROGLASIT ĆE DAN ŽALOSTI

Detalji strašne tragedije u Kninu: Dječačić je pronađen u besvjesnom stanju, ali nisu ga uspjeli spasiti. Gradonačelnik: "Svi smo šokirani..."

Aktualno Galerija Marijo Ćaćić, gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić, gradonačelnik Knina Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivan Kaštelan Galerija 1/2 >>
U parkiranom automobilu danas je u Kninu pronađeno dijete u besvjesnom stanju. Hitne službe odmah su stigle i pokušale spasiti dječaka, no nažalost bezuspješno.

Dijete je u besvjesnom stanju pronađeno danas oko 15 sati u parkiranom automobilu u Kninu, potvrdio je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić za DNEVNIK.hr.

Iz Knina se uživo u Dnevnik Nove TV javio reporter Ivan Kaštelan, koji je razgovarao s gradonačelnikom Marijom Ćaćićem.

Kninjani su u šoku, poput munje se raširila priča o ovoj tragediji. Policija je štura sa službenim informacijama, a istraga još traje. Potvrđeno je to da je dijete predškolske dobi pronađeno u besvjesnom stanju, a iako mu se pružala hitna pomoć, sve je bilo bezuspješno. Istraga će pokazati je li do smrti došlo zbog vrućine u parkiranom automobilu, izvijestio je Kaštelan.

Gradonačelnik kaže da se dogodila strašna tragedija.

"Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne", rekao je gradonačelnik i dodao kako će proglasiti Dan žalosti.

"Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije", rekao je Ćaćić.

Okolnosti tragedije još nisu poznate. "Nećemo prejudicirati kako je do toga došlo, to ćemo još kriminalističkim istraživanjem utvrditi. U šoku su istražitelji i ljudi koji su ga pronašli, a radi se o dječaku predškolske dobi", rekao je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

Lokalni portal Šibenski.hr neslužbeno doznaje kako je otac dječaka vozio u vrtić. Na putu do vrtića dobio je poziv s posla i umjesto da prvo ostavi dijete u vrtiću, odmah krenuo na svoje radno mjesto. Parkirao je i otišao. Dječak je vjerojatno u autu zaspao. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u trenkovu Teška nesreća blizu Požege: Vozač sletio s ceste i zabio se u stup javne rasvjete, preminuo je u bolnici

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ulica zatvorena za sav promet Dijete na biciklu stradalo u naletu automobila u Sinju, hitno prevezeno u bolnicu

Policija je očevid obavila u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene