Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga je u tijeku

Policija objavila detalje: Preminulo novorođenče bezuspješno reanimirano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija u srijedu je izvijestila da je nad muškim novorođenčetom, koje je u utorak preminulo pri porođaju kod kuće na ivanečkom području, bezuspješno rađena reanimacija tijekom prijevoza i u varaždinskoj bolnici gdje je na liječenju zadržana i rodilja.

Varaždinska policija u srijedu je izvijestila da je nad muškim novorođenčetom, koje je u utorak preminulo pri porođaju kod kuće na ivanečkom području, bezuspješno rađena reanimacija tijekom prijevoza i u varaždinskoj bolnici, gdje je na liječenju zadržana i rodilja.

Iz policije su izvijestili da je 8. veljače oko 8:20 njihov Operativno-komunikacijski centar zaprimio dojavu liječnice ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su intervenirali na ivanečkom području kod žene koja je rodila muško dijete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna utvrđuju se okolnosti Tragedija kod Varaždina: Tijekom poroda kod kuće u Ivancu preminulo novorođenče

"Kako dijete nije davalo znakove života, reanimirano je tijekom prijevoza u Opću bolnicu Varaždin gdje je reanimacija nastavljena, no nažalost je nakon duže reanimacije proglašena smrt", stoji u priopćenju.

Navode i da je u bolnicu prebačena i žena koja je liječnički zbrinuta i zadržana na daljnjem liječenju.

Djelatnici PU varaždinske provode mjere i radnje kako bi utvrdili sve okolnosti nesretnog događaja, kažu u policiji.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene