Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u vodenom parku

Policija uhitila gnjusni dvojac: U okolici Rovinja snimali golu djecu, pogledajte kakav su uređaj sakrili u hladnjak za plažu

Kamera u hladnjaku
Kamera u hladnjaku Foto: PU istarska
Rovinjska je policija privela dvojicu njemačkih državljana u starosti od 48 i 79 godina zbog sumnje da su snimali golu djecu.

Policija je uhitila dvojicu muškaraca u dobi od 48 i 79 godina zbog sumnje da su u jednom kampu na području Rovinja snimali golu djecu kod bazena i vodenog parka nakon što su zaprimili dojavu gostiju kampa koji su nazvali policiju zbog sumnjivog ponašanja dvojice muškaraca.

Kamera u hladnjaku Kamera u hladnjaku (Foto: PU istarska)

Policija je obavila pretragu vozila i mobilne kućice u kojoj su boravili muškarci te je pronašla i oduzela dvije kamere, prijenosno računalo, MP3-player, četiri mobitela, sedam USB-ova i druge predmete.

Kamera u hladnjaku Kamera u hladnjaku 2 (Foto: PU istarska)

Utvrđeno je kako su dvojica muškaraca postavila kameru u torbu koja je izgledala kao prijenosni hladnjak te na taj način snimala golu djecu.

Pročitajte i ovo Portugalski biskup drži misu GOTOVO 300 SVJEDOČANSTAVA Šokantni rezultati istrage o zlostavljanju: "Selili su zlostavljače iz crkve u crkvu, iz mjesta u mjesto..."

Pročitajte i ovo Srpska policija uhitila 12 osoba - 1 Akcija Armagedon VIDEO Uhvaćeno 12 pedofila, iskorištavali su djecu u dobi od 5 do 14 godina: "Taj ološ i ljudski otpad..."

Nakon što je dovršila kriminalističko istraživanje, policija je privela dvojicu muškaraca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene