Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U sukobu s navijačima ozlijeđeni djelatnici INA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sukobu navijača pulskog drugoligaša NK "Istre 1961." i skupine nepoznatih osoba na cestovnom odmorištu u Vukovoj Gorici kod Duge Rese lakše su ozlijeđena trojica djelatnika Inine benzinske crpke, a na prodavaonici u okviru crpke počinjena je šteta od oko 10 tisuća kuna.

U policijskom priopćenju o tome događaju navodi se da su lakše ozlijeđeni 30-godišnji T. Ž., 41-godišnji I. Ž. i 27-godišnji D. S.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Navijači su se vraćali s nogometne utakmice iz Slavonskog Broda autobusom riječkih registracijskih oznaka.

Kaznena prijava za djelo oštećenja tuđe stvari bit će za sada podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu protiv nepoznatih počinitelja, a policija ima snimku Ininih nadzornih kamera i radi na identificiranju napadača, kazala je glasnogovornica PU-a Tanja Petrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene