Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražili dijelove bicikla u vlaku

U skoku s vlaka ozlijeđena pijana češka turistkinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom skoka s vlaka sinoć je u splitskom naselju Kopilici teže ozlijeđena češka državljanka, izvijestila je danas na tiskovnoj konferenciji glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.

Čehinja se nalazila u društvu s jednim muškarcem kada su jučer kasno popodne vlakom stigli u Split. Nakon što su se iskrcali primijetili su da im među stvarima nedostaju određeni dijelovi za bicikl pa su se odlučili vratiti na kolodvor.

Pročitajte i ovo Nesreća vlaka Nema ozlijeđenih Vlak iskočio iz tračnica: Obustavljen promet, putnici se prevoze autobusima Slika nije dostupna kraljevski doček Ahoj! Vlak s 500 Čeha i Slovaka stigao u Rijeku, dočekali ih gradonačelnik i ministar: "Ne bojimo se, imamo svu opremu"

>> Majka i dijete Česi poginuli kod Zaprešića

Kada su Česi stigli na splitski željeznički kolodvor ušli su u vlak bez da su se ikome prethodno javili. Tamo su sami tražili svoje izgubljene stvari no u jednom trenutku vlak je krenuo na čišćenje u Kopilicu, navodi policija.

Čehinji je izmjereno više od dva promila alkohola

U strahu, jer očito nisu znali gdje su krenuli, Česi su iskočili iz vlaka. Prilikom pada Čehinja je zadobila dvostruki prijelom ruke. O događaju je izviještena i policija. Nakon ukazane liječničke pomoći češka turistkinja puštena je na kućnu njegu, a, kako je potvrdila policija, turistkinji je također bilo izmjereno više od dva promila alkohola u krvi.

U PU splitsko-dalmatinskoj su potvrdili kako policija istražuje eventualnu krađu dijelova bicikla, kako su naveli češki turisti. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene