Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

U prometnoj nesreći pregazio najmanje 15 radnika migranata, šestero završilo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 15 radnika migranata, koji su spavali na kolniku pored autoceste, poginulo je nakon što ih je kamion pregazio u državi Gujarat na zapadu Indije.

Još šest osoba teško je ozlijeđeno u nesreći u utorak ujutro, priopćili su dužnosnici lokalnim medijima. Nesreća se dogodila nakon što se kamion sudario s traktorom u kojem je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Premijer Narendra Modi izjavio je kako je gubitak života bio tragičan.
Radnici su bili iz sjeverne države Rajasthan i spavali su nakon rada. Dužnosnici su kazali kako istražuju nesreću, a ozlijeđeni se liječe u lokalnoj bolnici u blizini grada Surat. Nije neobično vidjeti radnike migrante kako spavaju na kolnicima u indijskim gradovima, a često su izloženi riziku od automobilskih nesreća, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Detalji se još utvrđuju Tragedija u Njemačkoj: U stravičnoj nesreći poginuo Hrvat, prignječio ga kamion

Pročitajte i ovo Vrhovni sud Republike Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) sedam i pol godina zatvora Vrhovni sud potvrdio presudu za prometnu nesreću u kojoj je poginuo osječki glumac Aco Bogdanović

No to nisu samo automobili. Šesnaest ljudi poginulo je prošle godine kada ih je pregazio teretni vlak u državi Maharashtra nakon što su zaspali na tračnicama.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene