Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CIjeli grad u šoku

Tko ga je upucao? Poginuo otac troje djece, još se istražuju detalji tragičnog lova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija se dogodila jučer prijepodne u lovištu u blizini mjesta Mala Dapčevica kod Grubišnog Polja. Lovca je netko ustrijelio u glavu. Preminuo je u bolnici.

Više lovaca sudjelovalo je jučer u lovu na krupnu divljač. Policija je javila kako je muškarac (45) ustrijeljen u glavu.

Pročitajte i ovo Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura" Helikopter kod Karlovca Bizaran razlog FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe

"Preminuo je po dolasku u Opću bolnicu Virovitica", dodala je policija.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u utorak, 9. studenog obavit će se obdukcija u Općoj bolnici Virovitica.

Okolnosti tragedije se još istražuju, u tijeku je kriminalističko istraživanje. Iz istog razloga lovci iz lovačkog društva iz Ivanova Sela, koje je organiziralo lov, ne smiju pričati o tragediji. Još se ne zna tko je ispalio smrtonosni hitac. Svi su u šoku, doznaje portal Klikni.hr.

U šoku su i sugrađani stradalog muškarca. U Grubišnom Polju, gdje je živio, kažu kako je riječ o marljivom i vrijednom sugrađaninu.

"Ostavio je za sobom suprugu i troje djece. Svi smo u šoku, nismo mogli ni zamisliti da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi", rekao je kolega lovac, prenosi Klikni.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene