Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Draganića

Vozio kombi pun torbi, policija ga zaustavila i našla gotovo 200 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na odmorištu A1 u Draganiću policajci Ravnateljstva policije u subotu su zaustavili kombi zagrebačkih registracija u kojem su uočili više torbi. Posumnjali su da bi se moglo raditi o marihuani.

Karlovački policajci tada su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu pretražili vozilo koje je vozio muškarac (24).

"U više torbi našli su više paketa s ukupno 199,2 kilograma zelene biljne materije za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da se radi o drogi cannabis marihuani, a za koju se sumnja da je bila namijenjena neovlaštenoj prodaji ili neovlaštenom stavljanju u promet", kažu u policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.

U MUP-u kažu kako je u ovoj godini ovo najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najveća zapljena droge na otoku Na Visu uhvaćen "poljoprivrednik": Policija zaplijenila rekordnih 25 kilograma marihuane, 13 stabljika, sjemenke i vage

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeni mladići Pala trojica dilera u Splitu i na Hvaru, zaplijenjeni marihuana, speed i digitalne vage

"Ujedno je ovo još jedan u nizu rezultata aktivnosti policije koje se provode s ciljem podizanja razine sigurnosti i sprečavanja nezakonitih radnji", zaključuju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene