Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U jarku pronađen poginuli motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Beletincu sinoć je oko ponoći s ceste u jarak sletio i poginuo 41-godišnji motociklist, a njegovo tijelo ostalo je ležati u vodi sve do jutra, kad ga je pronašla mještanka i o tome obavijestila policiju.

Mještanka je policiji javila da u jarku za oborinske vode između Varaždina i Novog Marofa leži muškarac, koji je najvjerojatnije mrtav.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Teška nesreća kod Trilja Nesreća i u Brelima Teška nesreća blizu Trilja: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Policija je utvrdila da je riječ o A. M. iz Novog Marofa koji je iz
još neutvrđenih razloga mopedom u zavoju skrenuo s kolnika i sletio u jarak.

Utvrđeno je da je 41-godišnjak, koji je bez kacige vozio moped, poginuo na mjestu nesreće. Pregledom mjesta nesreće i tijela poginulog nisu pronađeni tragovi dodira s drugim vozilom ni znakovi nasilne smrti, kažu u varaždinskoj policiji.

Mrtvo tijelo prevezeno je na Patološki odjel varaždinske Opće
bolnice, gdje će biti obavljena obdukcija.

Prema policijskim podatcima 41-godišnji motociklist je šesta ovogodišnja žrtva prometnih nesreća na varaždinskom području. U istom razdoblju lani je u prometu poginulo deset osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene