Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odletio limeni krov

Eksplozija u tvornici 'Čelik': Ozlijeđeno dvoje radnika, jedan teško

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažna eksplozija potresla je danas u 13,20 sati ljevaonicu lakih metala i aluminija u proizvodnoj hali tvrtke 'Čelik' u Križevcima, a u njoj je teško ranjen jedan radnik.

Kako se doznaje od zapovjednika križevačke Javne vatrogasne postrojbe Valenta Furmega, radnik je u tom trenutku bio u hali kod visoke peći ljevaonice, u eksploziji je potpuno uništen krov hale, a predmeti su se razletili na sve strane i u okolna dvorišta.

Požar je zahvatio i pedesetak metara četvornih travnate površine, sve do obližnjeg potoka, a križevački vatrogasci uspjeli su ga ugasiti za desetak minuta.

Šteta je velika, a ranjeni radnik, koji, po prvim informacijama, ima više ozljeda, prevezen je u koprivničku bolnicu. Očevid traje. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene