Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVIDI U TIJEKU

Crni utorak na hrvatskim cestama: U dvije nesreće poginule dvije osobe, više ih je ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru dva automobila kod Vukovara poginula je jedna osoba, a više ih je ozlijeđeno. Karlovačka policija javila je da se u utorak oko 15:10 dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao biciklist.

Policija je javila kako se u 14:05 na županijskoj cesti između Sotina i Tovarnika kod Vukovara dogodila prometna nesreća dva osobna automobila u kojoj je prema prvim informacijama smrtno stradala jedna osoba, a nekoliko je ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas kod susjeda Muškarac pao u šaht i poginuo: Unatoč brzoj reakciji, nije mu bilo spasa Zračna luka Salt Lake City International Airport Putnici evakuirani Drama na aerodromu: U motoru zrakoplova pronađen mrtav muškarac

Na mjesto događaja upućene su hitne službe.

Policija provodi očevid pod rukovodstvom Općinskog državnog odvjetnika u Vukovaru. Dio ceste od skretanja za Lovas do skretanja za Mikluševce je zatvoren radi provođenja očevida.

U Karlovcu stradao biciklist

Na mostu preko rijeke Korane oko 15:10 dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i biciklist, pri čemu je biciklist smrtno stradao.

Očevid prometne nesreće je u tijeku zbog čega je od 15:30 obustavljen promet lokalnom cestom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene