Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTA CESTA UZIMA DANAK

Tuga na otoku: Mladi vozač poginuo u teškoj prometnoj nesreći, stradao i njegov suputnik

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Korčula je opet zavijena u crno. U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko pet sati u subotu ujutro poginuo je 20-godišnji vozač, a stradao je i njegov suputnik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilo dubrovačkih registarskih oznaka, vozeći državnom cestom D-118, iz smjera Blata u smjeru Vela Luke, izlaskom iz lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i udario u kameno-betonski zid uz rub kolnika.

Automobil je potom u nekontroliranom kretanju prvo prednjim, a zatim i stražnjim dijelom udario u nadstrešnicu, nakon čega se u prevrtanju zaustavio na suprotnoj kolničkoj traci

Jedna je stvar bila kobna

Mladi vozač, koji tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas, od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Njegov suputnik, također 20-godišnjak, koji za vrijeme vožnje jest koristio sigurnosni pojas, zadobio je lakše tjelesne ozlijede.

Doznaje se da je poginuli mladić bio nogometaš, naime, od njega se na Facebooku oprostio NK Hajduk 1932 Vela Luka čiji je mladić bio igrač, uz sućut obitelji.

Zbog potreba provođenja očevida promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila nesreć u potpunosti bio zatvoren do 10:10 sati kada je pušten u promet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije bio vezan Užas kod Našica: Muškarac ispao iz vozila, auto pao na njega i zapalio se

Pročitajte i ovo Autom se zaletio u stanicu u Osijeku Ima ozlijeđenih VIDEO Strašni prizori: Pogledajte kako izgleda autobusna stanica u Osijeku nakon što je na nju naletio auto

Cesta od Blata prema Veloj Luci bila je poprište tragedije i početkom prošle godine kada su teškoj prometnoj nesreći poginula trojica mladića od 19, 22 i 24 godine, i to zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika.

Iako je riječ o istoj cesti, prošlogodišnja i noćašnja nesreća nisu se dogodile na istom mjestu, riječ je o udaljenosti od nekoliko kilometara, no otok ponovno tuguje zbog gubitka mladog života.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene