Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2,22 PROMILA

Bizarna nesreća: Trijezan 30-godišnji vozač automobilom udario u pijanog 56-godišnjeg biciklistu i pritom ga teško ozlijedio

Biciklist
Biciklist Foto: Getty
U mjestu Donji Vukojevac u ponedjeljak se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist.

U mjestu Donji Vukojevac, na lekeničkom području, u ponedjeljak se oko 18:20 dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 56-godišnjak.

Naime, 30-godišnji vozač iz Zagreba upravljao je automobilom iako mu je istekla inozemna vozačka dozvola i prometna dozvola automobila. Dolaskom u zavoj nije se kretao po propisima i zakvačio je 56-godišnjaka koji se vozio na biciklu te je bio pod utjecajem alkohola od 2,22 promila.

Pročitajte i ovo Mislav Bago, Marija Miholjek i Saša Kopljar NAKON IZNENADNE OSTAVKE Komentar Mislava Bage: ''Mislim da je Miroslav Škoro romantičarski ušao u politiku. Mislio je da kako mu na koncertima svi plješću, da će mu tako pljeskati i u političkoj areni"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TKO JE SLJEDEĆI? Domino efekt: Nakon Škore i glavni stranački tajnik Domovinskog pokreta dao ostavku

"Od siline udarca biciklist je odbačen van kolnika na travnatu površinu i zadobio je teške ozljede opasne po život", priopćili su iz policije i dodali da protiv vozača automobila slijedi kaznena prijava i prekršajni nalog. Ozlijeđeni vozač bicikla dobit će obavijest o počinjenom prekršaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene