Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAŽILI JE OD ČETVRTKA

Tragedija kod Slavonskog Broda: Pronađeno tijelo nestale djevojke, policija naložila obdukciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtvo tijelo nestale djevojke (17) pronašli su u petak pripadnici HGSS-a kod Slavonskog Broda. Kako je izvijestila policija, nisu utvrdili tragove nasilne smrti te su naložili provođenje obdukcije.

Na stranici nestali.hr u četvrtak je objavljeno da je kod Slavonskog Broda nestala 17-godišnja djevojka, a pod okolnosti nestanka upisano je da se udaljila od bakine kuće.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog Pronađena nestala 48-godišnjakinja Uspješna potraga Pronađena nestala žena iz Međimurja: Prevezena je u bolnicu

U potragu se uključio i HGSS, koji je u petak izvijestio o pronalasku tijela.

"Sinoć nam je stigla dojava o nestaloj mlađoj ženskoj osobi na području općine Bebrina. Odmah nakon poziva pokrenuta je potraga i oko 23 sata 13 spašavatelja naše Stanice započelo je sa pretraživanjem terena. U potrazi su, uz policiju, sudjelovali i lovci LU Srna Banovci te mještani. Tijekom noći, potrazi su se pridružili i kolege iz Požege koji su pretraživali teren bespilotnom letjelicom. Jutros je potraga nastavljena", napisali su danas.

No nakon što su nastavili potragu ujutro, potražni pas Max je pronašao njeno tijelo. 

"Današnjeg dana u 14.30 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, izvijestio je djelatnik HGSS-a da je u mjestu Kaniža pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe koje odgovara osobnom opisu nestale osobe. Izlaskom na mjesto događaja, mrtvozornik nije utvrdio tragove nasilne smrti te je naložio provođenje obdukcije u cilju utvrđivanja uzroka smrti", izvijestila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene