Obavijesti Video Pretražite Navigacija
išao je u opatiju

Tragičan kraj potrage: U provaliji blizu graničnog prijelaza Rupa pronađeno tijelo nestalog 34-godišnjaka iz Slovenije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija javlja kako je su službenici Policijske postaje Opatija u subotu oko 10:30 sati pronašli tijelo 34-godišnjeg slovenskog državljanina koji se prethodnog dana uputio motociklom iz Slovenije u pravcu Opatije, ali nije stigao na odredište.

"O nestanku osobe je PU primorsko-goranska obaviještena putem međunarodne policijske suradnje nakon čega je, u koordinaciji PP Opatija i JVP Opatija, organizirana pretraga terena od granice prema unutrašnjosti, kojom je uz državnu cestu D8, u blizini graničnog prijelaza Rupa u provaliji uočen motocikl i beživotno tijelo muške osobe", izvijestila je policija te dodala kako su dokumenti potvrdili da se radi o nestalom 34-godišnjaku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna teška nesreća Crna subota u Čakovcu: U jarku uz cestu pronađeno tijelo motorista

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila 24. lipnja oko 7:30 kad je vozač motocikla marke BMW, slovenskih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad motociklom te pao u provaliju ispod razine kolnika. Vozač je od siline udarca pao s motocikla i uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Vrgorcu U padu s motora dvije osobe poginule

Po završetku očevida, tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Rijeka.

Zbog učestalih stradavanja motociklista na hrvatskim cestama posljednjih dana policija je izdala posebno upozorenje vozačima. Više o tome čitajte >>OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene